A fittség jegyében másodszor is!

2017-ben a helyi Egészségfejlesztési Iroda ismételten megszervezi Sportnapját. A helyi edzők mellett idén Katus Attila is megmozgatja a szentesieket. A testnevelés szakon végzett sportember, a sportaerobikban ért el kiemelkedő sikereket. Best Body edzései mellett étkezési és életmódtippekkel is segíti követőit, vendégeit.

Aki már részt vett az óráin, emlékezhet rá, hogy garantáltan jó a hangulat és a kellemes elfáradás a 60 perces edzés után. A Best Body egy – Attila tapasztalatai alapján összeállított – mozgásprogram mely hatékony, intenzív és elsősorban erősítő hatású alakformáló torna. A foglalkozáson álló gyakorlatok keretében, comb, far, has és a hátizmok edzése kerül előtérbe, de a talajon végzett gyakorlatok sem maradnak ki a bemelegítés, nyújtás és levezetés mellett.

2017. szeptember 30-án nem csak a mozgásé lesz a főszerep, hanem a szokásos egészségügyi szűrésekkel is szolgálnak az EFI munkatársai.

Melyek ezek? Testsúly – és testzsírszázalék mérés, testkörfogat meghatározás, BMI számítás, vérnyomás – , vércukorszint- , koleszterin szint mérés ujjbegyből.

A fenti vizsgálatok mellett, a szakemberek a vizsgálatok mellett, életmódtanácsokkal és hasznos információkkal látják el az érdeklődőket.

Nyári János neve már nem ismeretlen, ha egészséges ételek elkészítéséről van szó. Tavalyi évben az EFItt sportnapon nagy sikert aratott a chia magos szilvalekváros kifli, valamint a sous vide (szuvid) technológiával készült csirkefalatok és a vegyes saláta különféle öntetekkel. Idén is hasonló lesz a menü, de annak részletei maradjanak egyelőre titokban.

A Sportnapon minden belépő vendégünk tombolasorsoláson vehet részt, ezért érdemes kísérővel érkezni. A rendezvény támogatóinak jóvoltából megnyerhető értékes ajándékok miatt is érdemes lesz részt venni a II. EFItt Sportnapon, szeptember 30-án szombaton, a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Czakó-Kádár Viktória