Egészség, Fittség, Időben! II. EFItt Sportnap 2017-ben is!

Idén is megrendezésre kerül a helyi Egészségfejlesztési Iroda nagy szabású sportrendezvénye, ahol ezúttal is Szentes legjobb csoportos edzőit hívtuk meg, hogy a helyiek és környékbeliek egy napon több helyben elérhető mozgásformát is kipróbálhassanak.

Egy kakukktojásunk akad azért, Katus Attila személyében, mert ő nem tart Szentesen órákat, azonban bármelyik nagyobb fitnesz eseményen találkozhatunk vele. Hatalmas szakmai tudása, személyisége, jó hangulatú órái miatt döntöttünk úgy, hogy idén Őt varázsoljuk a szentesi mozogni vágyó hobbisportolók elé.
Ebben a hónapban óraadóinkkal ismerkedhetnek meg.

Kiss Judit – Fitmánia SE. Judit az Egészségfejlesztési Iroda berkein belül is igen változatos, mozgalmas, eszközgazdag órákat tart, melyek alapjai az aerobikra épülnek. Ebből kialakított óratípusát hozza el most nekünk egy szuper FitStep keretein belül. Az órán különféle nagyon egyszerűen követhető lépéskombinációra számíthatnak a résztvevők és természetesen a Juditnál megszokott jó hangulatra és kellemes elfáradásra, némi izomlázzal megfűszerezve.

Scheffer Szilvi neve talán nem ismeretlen a szentesiek számára, hiszen a Vitálcenterben az Egészségfejlesztési Iroda ingyenes óráinak keretében is találkozhatnak vele. Hol zsírégető, hol alakformáló, hol pedig boksz aerobik órát tart. A II. EFItt Sportnapon egy könnyen követhető, küzdősport ütős és rugós elemeit kombináló Boksz aerobik órát próbálhatnak ki nála. Aki szereti az intenzívebb óratípusokat és szereti „meghajtani” magát, remek választás Szilvi órája.

Testsúlykontroll csoportunkban 2015 óta folyik a megfeszített munka a formálódásért, erőnlét javításért, zsírégetésért és az egészség megőrzéséért. Locskai József funkcionális edzést tart a 15 fős csoportnak, ami a rendezvényünkön is kipróbálható lesz. Különféle eszközökkel, mint a kötél, TRX heveder, Kettlebell golyó, zsámoly vagy a medicin labda. Tökéletes mozgásforma ez azoknak, akik alakot szeretnének formálni, közben pedig a CORE izomzatukat fejleszteni, valamint állóképességüket növelni.

A Sportnapunk végén a nyújtás nem maradhat el, hiszen az egész napos mozgás után izmaink jócskán megrövidülnek. Ezen segít a nyújtó, lazító jóga, melyet Szenczy Erzsébet fog tartani, aki szintén az EFI óraadója is. Nyugodtságot árasztó személyiségével, szakmai tudásával segít a résztvevőknek izmaik a nap folyamán megdolgoztatott izmok nyújtásában, majd a nap zárásaként, a relaxációban.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2017.09.30-án a szentesi Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban, ahol ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen. Minden résztvevő tombola sorsoláson vesz majd részt különféle értékes nyereményekért! Érdemes tehát ellátogatni hozzánk ebéd után, ahol a 12:20 órai megnyitót követően mozgásba lendítjük a lakosságot.

Czakó-Kádár Viktória