A Szentesi Egészségfejlesztési Iroda mozgásprogramjai szeretettel várják az érdeklődőket.

Testsúlykontroll programunk szeptemberben indul újra, így már várjuk azokat az előjelentkezőket, akik hosszútávon szeretnének visszakapcsolódni a mozgás világába és szeretnének életmódjukon tartósan változtatni.

Áprilisban induló 8 alkalmas, Cardio aerobic csoportunkba várjuk az előjelentkezőket. A már jól megszokott lendülettel vár minden EFI vendéget Scheffer Szilvia a Vitálcenterben heti két alkalommal.

Április 1-én indul a Fitmánia stúdióban Kiss Judit vezetésével a 8 alkalmas Alakformáló csoport. Ide is várjuk a jelentkezőket, akár az év további csoportjaiba is. Judit óráit a dinamizmus, változatos eszközhasználat és a jól megtervezett gyakorlatsorok jellemzik.

Kezdő 9 alkalmas Jóga és Senior Jóga csoportjainkba is folyamatosan lehet jelentkezni az év folyamán, a csoportok indulásokról az előjelentkezők minden esetben értesítést kapnak. Az órák valóban kezdő jellegűek, tehát aki még sohasem próbálta, az is megfogja találni a számítását Szenczy Erzsébet óráin.

Közkedvelt Gyógytorna foglalkozásaink is újra indulnak áprilisban, heti 1 alkalommal, összesen 8 alkalommal, heti 2 napon, összesen 4 csoportban.
A korábban meghirdetett április 3-ai csoport, április 8-án indul 14 órakor az első csoport részére, 14.30-kor a második csoport részére. Ezután szerdánként folytatódik tovább a csoport munkája, 15 órakor és 15.30-kor.
Az április 4-én induló csoport órái változatlanul maradnak, minden héten csütörtökön vehetik igénybe a jelentkezők.

A jó idő megérkezésével a Nordic Walking sétakör is újra indul 8 alkalmas kezdő tanfolyam képében, ahol el lehet sajátítani a Nordic Walking technikáját. Később a tanultak gyakorlásával már nagyobb túrák is megtehetőek lesznek. A foglalkozásra korlátozott számban botokat biztosítani tud az iroda, amennyiben a résztvevő előre jelzi ezt. A csoportba való jelentkezés már elindult, várjuk az érdeklődőket.

Elsődlegesen olyan résztvevőket várunk minden mozgásprogramunkba, akik még nem voltak EFI által szervezett csoportban, de szeretnének visszakapcsolódni a mozgás világába.

Jelentkezés módja:

  • Telefonon: 63/313-244 263-as mellék
  • E-mailben: efi@szentesi-korhaz.hu
  • Facebookon: CSAKIS ÜZENETBEN (www.facebook.com/szentesefi)
  • Személyesen: Rendelőintézet, I. emelet 118. H-Cs. 13-16.
  • Üzenetben a jelentkező írja meg a nevét, telefonszámát és a mozgásprogramot amibe jönni szeretne.
  • Ha vele jönne a párja, barátnője, szomszédasszonya stb. és megkérte, hogy jelentkeztesse, minden esetben gyűjtse be tőlük a telefonszámaikat és a pontos nevüket.
  • Ha véletlenül nem jutott be, ne búsuljon, ugyanis lemorzsolódás esetén, értesítjük a túljelentkezőket.
  • Fő szabály, hogy 2 “igazolatlan” hiányzás után, egy pótjelentkező kapja meg a lehetőséget a maradék alkalmak igénybevételére. (Igazolatlan hiányzásnak számít, ha nem jelzi az oktatónak a kimaradt óra előtt vagy után, hogy nem tud részt venni az órán)

 

Czakó-Kádár Viktória