10.000 lépés kihívás - 2022.04.07.

10.000 lépés az egészségért kihívás

Irodánk április 7-én, az egészség világnapja alkalmából mozgásra invitálja a lakosságot. A kihívás célja, hogy felhívjuk a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára. Mint tudjuk, a sétának rengeteg pozitív hatása van, többek közt csökkenti a testzsírt, serkenti az anyagcserét, oldja a stresszt, fejleszti az izomzatot és szabályozza a vérnyomást.

Hogyan vehetek részt a kihívásban?

  1. Tegyél meg április 7-én 10.000 lépést! Kövesd a lépésszámod a nap folyamán valamilyen okoseszközön (telefonos alkalmazás, okosóra) vagy lépésszámlálón.
  2. Oszd meg velünk az elért eredményed! A nap végén küldj nekünk erről egy képet e-mailben az efi@szentesi-korhaz.hu címre vagy a www.facebook.com/szentesefi oldalunkra üzenetben, így részt veszel a sorsoláson.
  3. Nincs más dolgod, csak várni, hogy tiéd legyen a 3 EFI sportcsomag egyike.

 

Hogyan növeljem a napi lépésszámom?

  • Autó helyett gyalog! Indulj el egy kicsit hamarabb otthonról, és autózás helyett sétálj el az iskolába vagy a munkahelyedre.
  • Lift helyett használd a lépcsőt! Lépcsőzéssel nem csak a lépésszámunkat növelhetjük, hanem sokkal fittebbek és energikusabbak leszünk.
  • Sétálj 30 percet a szabadban! Jó társaságban mindig jólesik egy kellemes séta, egy hosszabb kutyasétáltatással pedig összeköthetjük a kellemest a hasznossal.

 

További információkért keressen bennünket facebook oldalunkon vagy az iroda telefonos elérhetőségén: 63/313-244 263-as mellék.