Állapotfelmérés, Rizikószűrés

Rizikószűréseink: vércukorszint mérés, koleszterin szint mérés (ujjbegyből), vérnyomás mérés, testtömeg index mérés, testzsír százalék mérés, testkörfogat mérés, bőrredő mérés.

Az egészségügyi ellátó rendszerre jelentős terhet rónak a krónikus, nem fertőző betegségek, melyek jelentős részéért az életmódbeli tényezők tehetők felelőssé. Rizikószűréseink pont ezekre a betegségekre irányulnak. Aki jelentkezik a szűrésre kitelepüléseinken vagy az irodába, előre egyeztetett időpont alapján, az alábbi vizsgálatokon vehet részt:

vércukorszint mérés

koleszterin szint mérés (ujjbegyből)

vérnyomásmérés

testtömeg index mérés

testzsír százalék mérés

testkörfogat mérés

bőrredő mérés

Minden jelentkezőnek adatfelvételi lapot kell kitöltenie, valamint néhány táplálkozással, testmozgással kapcsolatos kérdésre is válaszolnia kell a minél széleskörűbb felmérés érdekében.

A kötelező teszteken felül kérdőívvel mérjük a kettes típusú cukorbetegség kialakulásának kockázatát, mérjük a stressz szintet valamint a depresszió szintet, illetve dohányzás és alkohol függési szintet is.

A szűrővizsgálat nagy előnye, hogy hosszabb várakozási idő és beutaló nélkül igénybe lehet venni.

Amennyiben kitelepült szűréseinket vesz részt, előzetes bejelentkezés nem szükséges, ha úgy dönt, hogy egyéb időpontban ügyfélfogadási időben szeretne a szűrésen részt venni, akkor az Iroda elérhetőségein lehet időpontot egyeztetni.

Szentes EFI - állapotfelmérés

A vizsgálat körülbelül 15 percet vesz igénybe.

vércukorszint értékek